Kros Sportskih novosti

Tradicionalni Kros Sportskih novosti za učenike osnovnih i srednjih škola, te studenata koji su valjda bili tolko loši pa njihovih rezultata nema 🙂 – možda ima, ne da mi se tražit, piše u idućem postu zašto, održan je ove nedjelje (22.04) na Bundeku. Osnovci trče po razredima, dok kod srednjoškolaca trče zajedno 1. i 2. razredi, te 3. i 4. razredi. S vrbovečkog područja je, nažalost, od osnovnih škola sudjelovala samo I. osnovna škola Vrbovec, te Srednja škola Vrbovec. Nekoliko naših klinceza i klinaca imaju sreću da pohađaju I. osnovnu, pa su dobili priliku sudjelovat na ovom happeningu. Najuspješniji kod osnovaca su bili Leščići (ovo je njihova godina :)), Karmela i Antonio koji su osvojili 9. mjesta, te Ivana Crnoja s 16. mjestom kod 8. razreda, a kod srednjoškolki Ana Katanec s 14. mjestom kod 3. i 4. razreda, te Nirvana Sesvečan s 16. mjestom i Ivana Jarček s 20. mjestom kod 1. i 2. razreda.
Pregled svih naših rezulata:

6. razredi (učenice) – 1000m

 • 24. Petra Jantoljak (I. osnovna škola Vrbovec)
 • 38. Matea Birko (I. osnovna škola Vrbovec)

Za I. osnovnu školu nastupila je i Marta Krznar s 31. mjestom, te su cure zauzele 7. mjesto u ekipnom poretku kod učenica 6. razreda.

6. razredi (učenici) – 1000m

 • 44. Valentino Jagoić (I. osnovna škola Vrbovec)
 • 45. Walter Smajlović (I. osnovna škola Vrbovec)

Za I. osnovnu školu nastupio je i Antonio Dumbaj s 27. mjestom, te su dečki zauzeli 7. mjesto u ekipnom poretku kod učenika 6. razreda.

7. razredi (učenici) – 1500m

 • 61. Domagoj Badenić (I. osnovna škola Vrbovec)

Za I. osnovnu školu nastupili su i Lovro Abramović s 13. mjestom, te Alen Novoselec s 64. mjestom, te su dečki zauzeli 10. mjesto u ekipnom poretku kod učenika 7. razreda.

8. razredi (učenice) – 1000m

 • 9. Karmela Leščić (I. osnovna škola Vrbovec) – 3:48
 • 16. Ivana Crnoja (I. osnovna škola Vrbovec) – 4:00

Za I. osnovnu školu nastupila je i Lucija Vučinovec s 39. mjestom, te su cure zauzele 4. mjesto u ekipnom poretku kod učenica 8. razreda.

8. razredi (učenici) – 1500m

 • 9. Antonio Leščić (I. osnovna škola Vrbovec) – 5:17

I. osnovna škola Vrbovec je kod učenica osvojila 7. mjesto, kod učenika 14. mjesto, što ukupno daje 8. mjesto. Samo napomenimo da je kod osnovnih škola najuspješnija bila OŠ Josipa Lovretića iz Otoka ispred OŠ Vladimira Nazora iz Pazina i OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca.

1. i 2. razred (učenice) – 1500m

 • 16. Nirvana Sesvečan (Srednja škola Vrbovec) – 6:23
 • 20. Ivana Jarček (Srednja škola Vrbovec) – 6:27

Za Srednju školu Vrbovec nastupila je i Marija Bortek s 23. mjestom, te su cure zauzele 5. mjesto u ekipnom poretku kod učenica 1. i 2. razreda. Učenici 1. i 2. razreda Srednje škole Vrbovec zauzeli su ekipno 2. mjesto.

3. i 4. razred (učenice) – 1500m

 • 14. Ana Katanec (SŠ Dragutina Stražimira, Sveti Ivan Zelina) – 6:17

Kod srednjih škola pobjedu je odnijela Gimnazija Ivana Zakmardija Dijanovečkoga iz Križevaca, druga je bila Športska Gimnazija iz Zagreba, dok je treća bila Srednja škola Vrbovec.

Rezultati

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.