HUCIPT cestovna liga

Sa Starekom su završile i seniorske cestovne lige koje se odvijaju pod ingerencijom HUCIPT-a. Ove godine su bile 3 lige. Prva, druga i treća :). Brojila su se najbolja tri muška i najbolje dvije žene. O ozbiljnosti s kojom se pristupilo odvijanju liga govori činjenica da prvoligaši i drugoligaši moraju biti i članovi HAS-a i HUCIPT-a, imati HAS iskaznice, plaćene članarine, valjane liječničke preglede, te da će se te stvari kontrolirati na utrkama. O ozbiljnosti s kojom su se ligaška kola odvijala govori činjenica da se u sezonu u drugoj ligi krenulo s 8 klubova, a nakon više od pola otrčanih kola se brojka popela na 10. Više o tome ovdje.

Ove godine se 11 utrka brojilo za ligu. Sudjelovali smo u svih 11 kola i skupili 48 bodova. Na koncu smo se plasirali na 7. mjesto od 10 klubova. Nama je ovo bilo četvrta sezona natjecanja u prvoj ligi. Kao i u svakoj prijašnjoj sezoni, osnovni cilj je opstanak, tako da smo to uspješno apsolvirali.

Na prva tri mjesta plasirali su se AK Veteran, AK Žumberak i AK Sljeme. Još su ispred nas bili TK Marathon 95, MK Velika Gorica i MK Marjan. Skupili smo više bodova od AK Sinj, GAK Glina i AK KA-tim. Posljednja dva kluba će od iduće sezone nastupati u drugoj ligi, dok u prvu ulaze AK Šibenik i AK Maratonjare.

Klupski poredak u ligama možete vidjeti ovdje.

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.