PPH – 100km

Ove godine se prvi put održalo i Prvenstvo Hrvatske na 100km. Stotka je jedina ultramaratonska disciplina za koju Svjetska atletska federacija (IAAF) vodi statistiku.

Ovogodišnja stotka je bila u sklopu još jednog u nizu Forrest Gumpa (inače tradicionalnog 12-satnog ultramaratona). Sve o sadašnjim i prijašnjim Gumpovima pronađite kod Sljemenaša, koji su naravno i organizirali cijelu stvar.

Na ovom prvenstvu smo i mi imali natjecatelja. Robert Đonđ je zauzeo 6. mjesto s rezultatom 11:53:01. Što reći nego veliko Bravo, Roberte!!!! Inače Robertu to nije prvi susret s ovakvim tipom trke. Na Forrestu 2011. je za 12 sati istrčao 102,17 km. Osim toga naš Daruvarčanin je sklon i biciklističkim ultrama.

Robert na stotki

Kod žena prvakinja Hrvatske je Veronika Jurišić (AK Sljeme) – 8:46:12, a medalje su još uzele i Antonija Orlić (AK Sljeme) – 8:52:25 i Barbara Bebić (AK Sljeme) – 10:01:40. Kod muškaraca prvak Hrvatske je Hrvoje Barić (AK Međimurje) – 8:45:03, a medalje su još uzeli i Damir Ivanagić (AK Sljeme) – 8:53:19 i Zoran Košćak (AK Sljeme) – 9:23:41.

Rezultati

U međuvremenu se pojavio i Jankov osvrt. I kak si sad to ne bi čovek htel odbežat? Kad narastem, bum ko Robert …

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.