Inventura

Treba nekaj za kraj stavit. Pa ne znam kaj. Znam. Ne da mi se. Pa čitali ste to kroz godinu. I sad opet to ponavljat.
A da i napišem nešto. Na godišnjem sam, pa da ubijem vrijeme od treninga do treninga.

Državni rekord
Jedan. U lipnju, na 400m (visoki start), Walter Smajlović je s 57,51 postao mlađekadetski državni rekorder (poveznica).

Prvaci države
Tri. Odnosno jedan. To jest, jedan, ali tri puta. Tri naslova državnog prvaka za Waltera. U lipnju dvaput, na 400m i na 600m, te jednom u listopadu u petoboju (pobjede u svih pet disciplina).

Ostale medalje s državnih
Jedna. Brončana. Walter. Lipanj. 60m.

Ostali nastupi na državnim prvenstvima
Pojedinačno u krosu u studenom. Walter 4. kod mlađih kadeta, Daniela Gašpar 8. kod starijih kadetkinja, Ana Katanec 5. kod starijih juniorki, Valentina Nemec 4. kod seniorki.
Pojedinačno za (mlađe) kadete i kadetkinje u lipnju. Waltera smo spomenuli. Daniela kod starijih kadetkinja 11. na 1500m i 15. na 600m.
Pojedinačno prvenstvo na 100km u svibnju. Robert Đonđ je otrčao za 6. mjesto.
Ekipno prvenstvo u polumartonu u Osijeku. Muška ekipa (Dubravko Ferberuš, Marijan Cindrić, Dalibor Troha) 10. mjesto.

Kup RH
U konkurenciji kadeta, Walter 7. mjesto na 300m.

Regionalna natjecanja (HALS)
Na stazi, pojedinačno je Walter najbolji mlađi kadet. Skupio je osam pobjeda i jedno drugo mjesto. Još je nekoliko naših osvajalo postolja. Ana jednom druga, dvaput treća. Daniela triput treća. Lara Pisačić, Antonio Leščić i Valentina jednom treći. Još su nastupali Petra Katanec, Filip Krklec, Kristina Štefanac, Luka Šćap, Karmela Leščić, Nirvana Sesvečan, Domagoj Badenić, Ivana Crnoja, Marcel Sesvečan
Što se tiče krosa, Walter je pojedinačno uzeo 3. mjesto, dok su cure ekipno Karmela, Daniela i Kristina kod starijih kadetkinja bile druge, a istu stvar su napravile i kod starijh juniorki Ana, Nirvana i Ivana.

Hucipt – nisam ga spominjao ove godine, pa malo opširnije
Cestovno
Na koncu 9. mjesto u prvoj ligi, što će reći da ćemo se iduće godine brojit u drugoj ligi. Muški ekipno 7., a žene ekipno 13. U pojedničnom kupu nastupali su Dalibor Troha (2. u kategoriji MS), Marijan Cindrić (5. u M50), Slavko Crnoja (6. u M35), Dubravko Ferberuš (7. u M35), Walter Smajlović (19. u M23), Branko Pecik (27. u M55), Robert Đonđ (28. u M55) Damir Abramović (70. u M40). Kod žena su nastupale još Ana Katanec (9. u Ž23), Valentina Nemec (10. u ŽS), Karla Glavočić (31. u ŽS). Kod mladeži nastupali su u kategoriji kadeta Walter Smajlović (13.) i Domagoj Badenić (29.). Cure su ekipno zauzele 3. mjesto, a pojedinačno u kategoriji mlađih juniorki Ivana Crnoja 4. mjesto, a Nirvana Sesvečan 6. mjesto. Ana Katanec je zauzela 1. mjesto u kategoriji starijih juniorki.
Planinsko
Ukupno 21. u ligi. Marijan Cindrić 9. u M50, Dubravko Ferberuš 21. u M35.

Ostale trke
Uspješno je odrađen 20. Vrbovečki polumaraton. Bili smo i na nama tradicionalnim trkama Jaska, Volim trčanje, Čazma, Koprivnica. Bilo smo i na još nekim. Dvoje naših novih članova je ove godine odradilo i maratone: Karla Glavočić i Matija Kušić. Nemrem više pisat. Se me boli.

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.