Topusko, Modrovec, Glina

U zadnjih tjedan dana nekoliko naših članova je otrčalo gore navedene utrke, pa je red da i širi auditorijum upoznamo s time. Pa ajmo redom.

Topusko

Na šesnajst kilometarskom polumaratonu održanom 13.08. imali smo 4 predstavnika. Ukupno je bilo 134 trkačica i trkača, a naši su postigli sljedeće rezultate:

  • Marijan Cindrić, 1:06:31, 23. u ukupnom, 2. u kategoriji M50
  • Ivica Habuš, 1:12:11, 40. u ukupnom, 5. u kategoriji M55
  • Branko Pecik, 1:20:25, 76. u ukupnom, 13. u kategoriji M50
  • Zrinko Frankulin, 1:21:55, 80. u ukupnom, 16. u kategoriji M30

Nadam se da je kupanje bilo dovoljna nagrada za uložen trud. Inače kod žena pobjedila je velika Slovenka Helena Javornik, druga je stigla odlična Matea Matošević (AK Agram), dok je treće mjesto osvojila vodeća svjetska stokilometrašica Marija Vrajić (AK Veteran). Kod muških pobjedu je odnio Zoran Žilić (AK Zagreb ULIX), drugo mjesto osvojio je Goran Grdenić (AK Agram) dok je treći bio Dražen Dinjar (AK Rudolf Perišin). I još nešto prvi Mađar tek šesti :), ha, ha, ha… Rezultati

Modrovec

Dan kasnije, 14.08. bila je divna prilika za otići u Modrovec na utrku i usput spojiti odlazak u Mariju Bistricu, obzirom na blagdan Velike Gospe. To je učinio samo jedan naš član Vinko Geceg. Vinko se polako vraća utrkama nakon problema s ozljedama. Na 10 i po kilometarskoj stazi u konkurenciji 47 trkačica i trkača, Vinko je zauzeo 28. mjesto u ukupnom poretku (7. u kategoriji M40) s vremenom 50:43. Pobjedu su odnijeli domaći dečki. Prvi Matija Grabovečki i Matija Lukina (obadva AK Rudolf Perišin), dok je treći bio Josip Dragun (AK Martin). Kod žena prva Marija Vrajić (AK Veteran), druga Dubravka Vešligaj (MK Hrvatski sokol) i treća Mirjana Kolar (AK KA TIM). Još i link na rezultate.

Glina

I posljednja u nizu utrka je 13,4 km duga utrka održana 20.08. u Glini. Od 126 trkačica i trkača članova kluba je bilo tri. Trebalo ih je biti više, ali su se ispriječile više sile. Pa da vidimo rezultate:

  • Marijan Cindrić, 52:33, 16. u ukupnom, 2. u kategoriji M50
  • Branko Pecik, 1:01:35, 54. u ukupnom, 8. u kategoriji M50
  • Zrinko Frankulin, 1:02:16, 57. u ukupnom, 6. u kategoriji M35

Stigla osveta Mađara za Topusko. Prvi Zsolt Koszar, drugi David Kiss, treći Goran Grdenic (AK Agram). Kod žena prva Badis Anissa Zsofia, druga Monika Nagy i treća Marija Vrajić (Ak Veteran). Rezultati

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.