Zagreb – Vukovar

Ovaj tjedan je održan 11. ultramaraton Zagreb – Vukovar. Ultramaraton organizira Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Zagreba. Sve o ultramaratonu možete pronaći na stranicama udruge: http://www.udhos-zagreb.hr/.
Na petodnevno trčanje u dužini od 344 km krenule su 16. listopada 3 ultrašica, Martina Bezek, Marijeta Gomilšak i Želimira Kopecki i 13 ultraša Boris Ivanovič, Elvir Rakipović, Mirsad Veladžić, Srećko Gomilšak, Miro Režonja, Nedeljko Đurin, Mirko Ervačić, Dragan Kopecki, Duško Štrbac, Ivo Aničić, Anteša Đomba, Krešimir Šimić i naš predstavnik Robert Đonđ. Nažalost, Robert je morao odustati tijekom druge etape od Ivanić Grada do Novske.

Iako su pobjednici svi koji završe ovaj ultramaraton ipak pogledajmo poredak. U subotu, 20. listopada, na cilj u Vukovaru, prvi je stigao prošlogodišnji pobjednik, Slovenac, Boris Ivanovič. Borisu je ove godine trebalo 30:05:15 da završi ovu utrku. Na drugo mjesto se plasirao Elvir Rakipović s ukupnim vremenom 33:38:47. Treće mjesto je osvojila Martina Bezek s vremenom 33:50:57 (drugo svih vremena, a najbolje od hrvtaskih predstavnica dosad). Ostali finišeri su: Miro Režonja iz Slovenije s 37:08:41, Krešimir Šimić s 38:46:46, Dragan Kopecki s 39:15:30, Mirko Ervačić s 40:23:15, Marijeta Gomilšak iz Slovenije s 40:23:30 i Želimira Kopecki s 42:56:41.

Fotogaleriju možete pogledati ovdje, a video isječke ovdje.

Napiši odgovor

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.